![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ai dreptate, nu putini au plecat cu DV aplicind in acei ani. Eu cunosc trei cazuri.Doar doua din ele sint fericite,unul s a intors in tara si mare ar fi mirarea daca nu a pierdut chiar si greencard ul, a luat o pe calea "domnului".La lasat femeia si a ajuns in sapa de lemn,iar acum e in tara.....vai mama lui.
|
||||
|
||||
![]()
Buna seara!
Acu citeva saptamini, cind inca se putea aplica,navigind prin un forum(unul din cele mai mari din Europa, foroches.com) mi a atras atentia un post deschis de un usuario pe nume DvLottery. Este vorba de un tip care a amigrat in State prin Dv.Un spaniol,care la rindul lui face cunoscut sitemul pt a i ajuta pe altii. Tipul are "doar" experienta oferita de emigrarea lui.Zic doar,pt, ca in comparatie cu monstrii sacri ce sint in acest forum este greu sa "concurezi". La un moment dat cum a venit vorba am pomenit de acest forum(paginaloteristilor),care este cu siguranta o referinta in ceea ce info. despre Dv. inseamna.Cel putin unul din cei din post zice ca va incerca sa citeasca acest forum cu ajutorul unui traducator online. Asa ca in numele cititorilor de limba castellano, Va multumesc!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ce inseamna exact "a demonstra banii" ??? | filu_freeman | Interviul | 2 | 08-17-2004 01:46 PM |