Salutare
Revin la acest thread cu o veste buna pentru mine si cu o incurajare pentru toti. Am fost ieri, 05/12 la interviu impreuna cu sotia mea (explic in cele ce urmeaza) si am luat amandoi visa.
Intre timp s-au mai schimbat cateva chestii, una ar fi ca m-am casatorit civil cu prietena mea de 2 ani, pentru ca am spus ca asta e ceea ce ne dorim si nu are rost sa fim desprtiti, casatoria civila fiind acum recent, adica in 18/11. Dupa asta am redeschis ds260 ( a doua oara) si am completat si pentru ea formularul (cei de la bucuresti punand-o si pe ea in cazul meu dupa ce am trimis copie dupa certificatul de stare civila prin mail). Nu s-a schimbat nimic in legatura cu data interviului ori alte detalii, totul a decurs conform planului. Luni am mers la Bio Medica (recomand cu tot dragul, super profesionisti) si am facut analizele la zi 750 RON de persoana, adica le-am primit dupa 4 dupamasa. A fost totul OK desi pe mine m-au pus sa fac extra un consult la ei pentru niste alunite de pe corp + 150 iar pe sotia mea la ORL +150 RON (era putin racita si era ceva cu ganglionii). Dupa asta am luat plicul sigilat si urmatoarea zi la interviu. Totul a fost OK, ne-au intrebat evident de ce am facut acum nunta si am explicat totul frumos astfel dupa inca vreo 3 intrebari cu privire la educatie, si alte cateva chestii confidentiale a inchis dosarul a semnat si ne-a spus, Congratulations, your visas are approved. Extaz, soc, nici nu stiu, inca nu realizam dar cu ajutorul Lui Dumnezeu, pe la inceput de februarie plecam impreuna catre o viata noua

. Va incurajez ca orice intrebare aveti sa sunati, sa intrebati si va fi bine. Trebuie neaparat sa aveti copii dupa fiecare act si daca e cazul, dovezi ale relatiei, cate gasiti. Noi am avut album cu poze, ceva printscreen-uri de pe facebook cu data si poze impreuna, si mesaje impreuna. Va mai recomand la interviu sa mergeti cu o tinuta ca la cel mai important interviu pe care l-ati avut

Prima impresie CONTEAZA! Daca aveti alte intrebari aici sau pe privat va raspund cu cel mai mare drag. Va urez mult succes!