Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Alte Vize decat DV

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-20-2013, 07:08 PM
Dana_ Dana_ is offline
Junior Member
Bobocel
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Default Reintregirea familiei

Buna ,

Sora mea este cetatean american si ne-am gandit sa aplicam pt reintregirea familiei

Problema este ca as dori sa-mi trimit fiul in varsta de 10 ani in vacanta anul viitor , a mai fost in Sua acum 6 ani impreuna cu mama mea dar atunci a mers cu viza pe pasaport romanesc. Acum fiul meu este cetatean maghiar si are pasaport maghiar ( la fel si sotul meu)
Va rog sa-mi spuneti daca aplicam pt reintregirea familiei atunci fiul meu mai poate pleca in Sua cu pasaportul maghiar ?
Va multumesc anticipat
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2013, 11:31 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member
 
Join Date: May 2007
Location: Dairyland
Posts: 5,749
Default

dacă nu are deja viză īn pașaport, nu.
__________________
Mitocanul s-a născut jignit.
Şi o floare īl poate jigni.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
  #3  
Old 09-21-2013, 10:41 AM
Dana_ Dana_ is offline
Junior Member
Bobocel
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Default

Buna ,

Pentru pasaport maghiar nu trebuie viza , o sa aplicam online direct cu Visa Waiver

Problema este ca daca incepem aceasta reintregire a familiei se presupune ca dorim sa emigram , asadar daca fiul meu va merge cu Visa Waiver ..acel program este pt turisti , program din care fac parte majoritatea tarilor europene mai putin Romania si Bulgaria . Avem multi prieteni care au mers in Sua cu pasaport maghiar deci chiar nu trebuie mers la ambasada pt viza

Daca stie cineva sa-mi dea un raspuns va rog mult , poate a-ti trecut prin situatii similare ..
Reply With Quote
  #4  
Old 09-21-2013, 01:17 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member
 
Join Date: May 2007
Location: Dairyland
Posts: 5,749
Default

poate să aibă pașaport și din congo, asta nu schimbă cu nimic situația. odată ce ai aplicat pentru o viză IV nu mai primești nici o altă viză NIV și nici permisiune de intrare pe teritoriul SUA, fiind un posibil imigrant ilegal.
__________________
Mitocanul s-a născut jignit.
Şi o floare īl poate jigni.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
  #5  
Old 09-22-2013, 03:59 PM
Dana_ Dana_ is offline
Junior Member
Bobocel
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Default

Multumesc pentru raspuns , in acest caz cred ca e mai bine sa aplicam pt reintregire anul viitor cand se intoarce fiul meu din state
Reply With Quote
  #6  
Old 09-22-2013, 04:09 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member
 
Join Date: May 2007
Location: Dairyland
Posts: 5,749
Default

viza de acum 6 ani nu mai e valabilă?
__________________
Mitocanul s-a născut jignit.
Şi o floare īl poate jigni.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
  #7  
Old 09-22-2013, 08:50 PM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: MD
Posts: 2,736
Default

Quote:
Originally Posted by Aramis View Post
viza de acum 6 ani nu mai e valabilă?
Banuiesc ca pasaportul nu mai e valabil, din moment ce copilul e doar de 10 ani.
In plus chiar daca ar avea viza pe 10 ani, tot nu-i garantat ca ofiterul de la POE nu-l agata ca are I-130 depus, si nu-l lasa sa intre in USA.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-22-2013, 09:53 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member
 
Join Date: May 2007
Location: Dairyland
Posts: 5,749
Default

acum 6 ani copilul putea fi trecut īn pașaportul altcuiva, nu era obligatoriu să aibă pașaport separat.
__________________
Mitocanul s-a născut jignit.
Şi o floare īl poate jigni.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
  #9  
Old 09-23-2013, 01:11 AM
Dana_ Dana_ is offline
Junior Member
Bobocel
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Default

Acum 6 ani am mers la ambasada sa obtin viza pt el , viza a fost de 3 luni pe pasaportul lui , a mers impreuna cu mama in state dar ea a primit viza pe 10 ani . Acum ne-am gandit la reintregirea familiei dar fiind un proces de lunga durata ( am inteles peste 10 ani ) , sansele ca fiul meu sa poate veni cu noi atunci sunt foarte mici pt ca va fi aproape sau peste varsta maxima de 21 ani , asa ca vom amana pana anul viitor ca sa poata merge cu pasaportul maghiar in vacanta si sa nu fie probleme
Am citit pe unele site-uri ca au fost cazuri care au reusit sa mearga cu viza waiver chiar daca erau depuse actele de emigrare , dar cum a spus si Milie , este riscant si dne fereste sa-l intoarca inapoi .
Reply With Quote
  #10  
Old 05-28-2014, 10:03 PM
MarioP MarioP is offline
Junior Member
Bobocel
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6
Default Vreau sa imi aduc fratele din RO

Salutare prieteni,

Am o dilemma. Sunt cetatean American de un an de zile si as vrea sa imi aduc fratele in State.Din cate am inteles este un process care dureaza. Dupa ce trimit formularul I-130 si toate dovezile ca suntem frati care ar fi un timp extimativ pana sa concretizeaza viza ? El este casatorit in RO , iar in formularul I 130 are o optiune unde zice daca fratele are copii/sotie. Sotia lui ar obtine viza in cazul in care totul este ok in baza aceluiasi formular sau ar trebui sa fac alt formular I 130 pe numele ei (caz separate filling fee separate) ? Daca da care ar fi actele doveditoare intre mine si sotia frateleui ( certificat de casatorie este de ajuns )?
Multumesc mult celor care ma vor ajuta cu raspunsuri
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Formularul I-130 pt. reintregirea familiei flo1966 Alte Vize decat DV 110 06-29-2016 09:16 AM
Cat dureaza obtinerea unei vize pentru reintregirea familiei? Sunnyman Alte Vize decat DV 16 05-02-2012 08:15 AM
reintregirea familiei Irinuca Despre cetatzenie 2 06-21-2010 01:14 PM
reintregirea familiei sau J 1? kay Vreau sa aplic la Loteria Vizelor 3 08-18-2009 04:47 PM
Immigrant Visa Family Sponsored ( reintregirea familiei) vvia Alte Vize decat DV 5 07-31-2009 12:33 PM


All times are GMT +2. The time now is 11:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Loteria Vizelor DV 2000 - DV 2017 :: Pagina Loteristilor