![]() |
|
|||
|
|||
![]()
0724299331 Mariana Toma
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
īn SUA nu mai faci vaccinuri decāt dacă ești copil și trebuie să mergi la școală. altcumva odată intrat, e pe riscul tău.
|
|||
|
|||
![]()
Am sunat astazi pentru programarea examenului medical la Regina Maria (2 adulti). Ne-au informat ca ne va costa 450 Ron / persoana consultul medical (consult general, analiza de sange RPR, radiografie cardio-pulmonara) si sa avem la noi suplimentar 400 Ron /persoana pentru a ne administra vaccinurile necesare varstei noastre.
In fisele noastre apar asa (sunt nascuta in 1983 iar sotul in 1982): BCG DTP DT AR AP Potrivit schemei de vaccinare SUA ne lispsesc multe vaccinuri. Exista intr-adevar cateva care nu sunt potrivite d.p.d.v medical luand in considerare varsta, insa multe dintre acestea pot fi administrare (am intrebat un medic - de ex Rujeola / Rubeola / Oreion, Tetanos, Antigripal, Hepatita A, Hepatita B, etc.) Sincer, as prefera sa nu ni se administreze aceste vaccinuri, in primul rand d.p.d.v. medical dar si financiar. Daca exista pe forum persoane care au avut recent vizita medicala la Regina Maria, si care au avut un istoric al vacciurilor destul de sumar/lipsa vaccinuri ... sunt sanse sa scapam nevaccinati? Last edited by Nelia83; 11-27-2015 at 11:25 PM. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce formular va completeaza medicul, I693?
|
|
||||
|
||||
![]()
da costa de la $250 la $650
|
||||
|
||||
![]()
Initial am avut si noi programare la Regina Maria, dar doamna care raspunde la telefon a fost foarte aroganta si am renuntat.
Va recomand Bio Medica, a fost mai ieftin si foarte profi.Toate analizele au durat aprox 1.5 ore.In plus desi lipseau multe vaccinuri nu a fost nevoie sa le mai facem.Au intrebat daca am avut anumite boli ( nu-i asa ca ati avut varicela? ), noi am confirmat si am scapat fara vacinari si bani extra. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua, am intrat in sectiunea asta ca sa raspund la o intrebare nepusa, eventual sa ajute pe cineva care ar putea sa nu faca ca noi.
![]() ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Analizele medicale la Centrul Medical Unirea | Alina | Interviul | 36 | 08-29-2008 09:16 PM |
Medical Assistant | Cezar | Chicago | 0 | 09-08-2006 03:17 PM |
Formularele pentru examenul medical | Carmen Albet | Interviul | 3 | 10-20-2004 07:52 AM |